среда, 30 марта 2016 г.

ГУМОР-ТАЙМ "РОЗУМНИКИ ТА БЕШКЕТНИКИ"

        1 квітня у багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день сміху. Як відомо, здоровий позитивний настрій, добра усмішка та завзятий сміх подовжують життя людини. 
           Напередодні цього веселого свята, 30 березня, бібліотека-філія №2 організувала захопливий гумор – тайм «Розумники та бешкетники», учасниками якого стали непосидючі учні 6-А класу СШ №7 (кл. керівник Мартинко Т.І.).
            Що може бути цікавішим, ніж у День сміху з головою поринути в акторську гру та підняти собі настрій виконанням веселих завдань.
           Бібліотекарі теж вирішили пожартувати над школярами, приготувавши цікаві несподіванки – театралізовані гуморески «На уроці української мови», «Бабуся в окуліста», «Цікава бувальщина з життя українців», в яких брали участь: Несвіт Артем, Гайчук  Владислав, Гузенков Дмитро.  
          Також учні дізналися традиції святкування Дня сміху, отримали  жартівливі «шкідливі» поради щодо правил поведінки у бібліотеці, взяли участь у  першоквітневій безпрограшній лотереї.
          Тепла й дружня атмосфера заходу підтвердила, що за допомогою гумору можливо  зблизити всіх присутніх і звільнити їх від негативних емоцій, дати заряд на веселий настрій і гарний відпочинок.


    






Комментариев нет:

Отправить комментарий