воскресенье, 22 мая 2016 г.

День музеїв в бібліотеці


 
          19 травня учні 6-а класу СШ №7(кл. керівник, вчитель історії  Мартинко Т.І.) відвідали захід, присвячений Міжнародному дню музеїв.
           Ведуча  зав. відділом  Бондар С.П. розповіла про різні види колекціонування, Мартинко Т.І. зробила огляд виставки - експозиції "Времён связующая нить", де була представлена  фалеристика із музейної кімнати СШ №7( колекції значків, нагрудних знаків, нагород від кінця 40-х років  до сучасних часів), працівники бібліотеки додали відзнаки сучасної України, зокрема учасників АТО, та приватну колекцію старовинних монет. Також важливе місце на виставці зайняла філателістка.
          На захід був запрошений колекціонер – нумізмат, колишній моряк Вдовиченко О. Г. Особливо цікавою була розповідь Олександра Георгійовича про нумізматику. Кожен  предмет його колекції - це окрема історія та мандрівка в минуле, що пов'язана із відомими історичними постатями, країнами тощо. Гість розповів про своє захоплення та закликав учнів ретельно обирати напрямок колекціонування. Ця подорож у минуле стала приємною нагодою для вікторини, яку провів з учнями наш гість, а найбільш активні отримали на пам'ять сувеніри - монети. Учням  було дуже приємно та цікаво спілкуватись із досвідченою людиною.

              Виставка з фалеристики із музейної кімнати СШ №7 триватиме  в бібліотеці  до 15 червня і пропонується для вихованців пришкільних таборів нашого міста.











Комментариев нет:

Отправить комментарий