вторник, 21 февраля 2017 г.

Нова зустріч в "Живій бібліотеці"

      25 лютого о 11.00 в бібліотеці-філії №2 відбудеться творча  зустріч з митцями проекту "Жива бібліотека".
Розмова "за живе" наживо з "живими книгами" - відомими митцями, поетами. музикантами.
         Спікери зустрічі:
Микола Рябушко та Назар Іваськевич.
Учасники проекту кавярні «Вірменка» - «Воїни АТО читають казки дітям». В проекті беруть участь 18 воїнів АТО, які служили в лавах ЗСУ і добровольчих батальйонів. Серед них офіцери та рядові солдати з різних куточків України: Львова, Харкова, Дніпра, Чернівців. Вони пройшли найтяжчі бої, були в полоні, захищали Донецький аеропорт (відомі українцям та всьому світу як кіборги), вони виносили з поля бою поранених. На фронті учасники проекту були розвідниками, спеціалістами з аеророзвідки, захисту інформації, медиками, гранатометниками, кулеметниками, та ін. А в звичайному житті наші герої ще навчаються у вишах, працюють економістами, істориками, геологами, прес-секретарями, ді-джеями. Деякі повернулись додому, а деякі, підлікувавши рани в шпиталі, знову поїдуть захищати Україну та спокійний сон діточок, для яких зараз вони начитують казки.
Почитати про проект: http://www.lvivpost.net/lvivnews/n/38170
Олексій Чупа. Український поет та письменник. Засновник донецького слему. Народився в Макіївці. Навчався філології в Донецькому університеті та на спеціальності хіміка-технолога в Макіївському металургійному технікумі. Працював машиністом на Макіївському металургійному заводі. Через війну переїхав до Львова в 2014 році. Стипендіат програми "Gaude Polonia" (Польща, 2015). Книги Олексія Чупи «Бомжі Донбасу» та «10 слів про Вітчизну» ввійшли до довгого списку премії Книга року BBC 2014 року. Фіналіст літературної премії імені Джозефа Конрада 2015-го року.
Подивитись репортаж з зустрічей:
https://www.youtube.com/watch…
Дмитро Раков. Український художник. Родом з Сєвєродонецька. Мешкає у Житомирі. Свій стиль автор характеризує як класичний живопис з елементами імпресіонізму. Автор листівок серії «Український шлях», «З любов’ю з Житомира» та «Геометрія статі». Позиціонує себе як художник краєвидів Житомира.
Творча майстерня Дмитра Ракова https://vk.com/artrakov
Данило Слюсар. Режисер, засновник Майстерні українського театру «Ґерць» (м. Дніпро).
• Володимир Клименко та Катаріна Срібницька – актори Майстерні українського театру «Ґерць» (м. Дніпро).
Сторінка майстерні: https://www.facebook.com/gerc.ua/?pnref=lhc
Відео про майстерню: https://www.youtube.com/watch?v=k9v5V9lT
                                                     Запрошуємо усіх бажаючих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий