пятница, 13 сентября 2019 г.

Конкурс-практикум «Як стати лідером?»

12 вересня 2019 року в бібліотеці-філії №2 було галасно, весело та цікаво. Над темою першого засідання «Ліги прогресивної молоді» довго думати не довелось, бо про що ж іще говорити як не про лідерство, коли спілкуються такі ерудовані, креативні та розумні підлітки. Хто такий лідер? Та що слід розуміти під таким поняттям, як лідерство? І хто в вашому розумінні може бути лідером? Це з’ясовували  під час конкурсу-практикуму «Як стати лідером?».
Юні учасники зустрічі учні  8-а кл. СШ №7 розділились на дві команди «Мандрівники» та «Фантастична п’ятірка». Приємно що серед членів команд були підлітки, які вже мали успіх лідерства в навчанні та спорті. В ході конкурсної програми юнаки та дівчата активно брали участь у змаганні, розігрували якості які стосуються лідера (комунікація, кмітливість, мобільність, ідейність, ораторство, артистизм, співпраця в команді та ін.) та формували портфель лідера. Приємно здивували рубіжанські лідери коли віднесли до якостей успішної людини начитаність, людяність, вміння знаходити виваженні рішення в екстремальних ситуаціях, оптимізм та постійне самовдосконалення.
За рішенням журі перемогу здобула команда «Мандрівники», їм найбільше вдалось виявити і розвинути лідерські якості, навчитися домовлятися та сформувати командний дух.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий