четверг, 17 октября 2019 г.

«Насилля в молодіжному середовищі»


         
               17 жовтня 2019 року в рамках засідання ліги «Прогресивної молоді» з учнями 9-а класу СШ№7, пройшло експрес-обговорення «Насилля в молодіжному середовищі». Таке негативне явище існуює серед підлітків, та може чинитись поруч з нами, у нас в домі , школі, на вулиці.

В ході зустрічі юнаки та дівчати переглянули мультимедійну презентацію та соціальне відео. Бібліотекар Шеремет В.П. ознайомила молодь із поняттям «насильство», системою державного захисту від насильства, озвучила основні причини насильства над дітьми в середовищі сім'ї та шляхи його подолання.
У ході зустрічі молодь мала можливість дізнатися про таке явище як булінг, ознайомитися з його формами та основними причинами виникнення, та як не стати жертвою насилля.
Взяти участь в обговоренні цих актуальних питань була запрошена соціальний педагог СШ№7 Семенченко А. В., яка разом з учнями аналізувала кейс-ситуації – це співвідношення обставин та умов, які містять протиріччя і не мають однозначного вирішення. Дала поради як треба справлятись із найбільш поширеними видами булінгу, та виробила правила поведінки для уникнення конфліктів у молодіжному колективі.









Комментариев нет:

Отправить комментарий