среда, 29 января 2020 г.

«Тореодор сучасної літератури»

                   Чи знаєте ви світ казок Всеволода Нестайко? Це світ – тонкий візерунок, сплетений із тисячі чарівних образів і найдивовижніших створінь.
                 З 28 січня 2020 року запрошуємо вас завітати до бібліотекі-філії № 2, де відкрита виставка-портрет «Тореодор сучасної літератури» до 90-річчя з дня народження В.З. Нестайко. Його твори подарують вам незабутні враження та чудовий настрій.
               Буває, кажеш собі: «Ну все, це точно остання сторіночка, бо вже часу нема», але чомусь не можеш відірватися ані від інтелігентної Пантери Ягуарівни, що викладає математику в лісовій школі, ані від сором'язливого зайчика Косі Вуханя, батько якого є співробітником Науково-дослідного інституту капусти, ані від загадкового клоуна, що, мандруючи століттями, шукає колись загублену людством сміхотраву, ані від двох симпатичних діток, отих тореадорів з Васюківки, які без кінця - краю потрапляють у неймовірні халепи.
             «Дарувати комусь радість – це ж і самому радість! І може, це найбільша радість на світі… І якщо ти можеш подарувати комусь несподівану радість – даруй не вагаючись!» - так казав відомий український письменник Всеволод Нестайко.


Комментариев нет:

Отправить комментарий