понедельник, 6 июля 2020 г.

Романтика до Всесвітнього дня поцілунку

         Як люди висловлюють свою любов? Турботою один про одного, душевними розмовами, теплими обіймами і, звичайно, поцілунками. Ми цілуємося на побаченнях і відразу після проголошення свіжоспеченої сім'ї. 
          За допомогою поцілунків відзначаємо довгоочікувану зустріч і бажаємо близьким удачі при розставанні. Ми цілуємо дітей і батьків, друзів і домашніх тварин. Навіть при дотриманні соціальної дистанції ми посилаємо один одному повітряні поцілунки, і без тематичного смайлика рідкісне повідомлення в месенджерах обходиться.
        Не дивно, що універсальна мова любові - поцілунок заслужив своє власне свято. І сталося це аж в кінці XIX століття, а батьківщиною Всесвітнього дня поцілунку стала, як не дивно, стримана в проявах почуттів Велика Британія. До теперішнього моменту це приємне, хоч і неофіційне, свято вираження теплих почуттів відзначається в шести десятках країн - 6 липня.


        На честь Всесвітнього дня поцілунку ми вибрали шість романтичних книг про поцілунок, який змінив все.




    


     Життя така непередбачувана штука, що день, який погрожував стати найжахливішим з усіх, в довгостроковій перспективі може виявитися найщасливішим. Шарлотта і Ентоні, кожен окремо, переживають важкі часи, розлучившись зі своїми коханими. Але в наступну хвилину їх шляхи перетинаються посеред галасливого аеропорту. Піддавшись спонтанного імпульсу, молоді люди відкладають свої плани, щоб відправитися на прогулянку по Нью-Йорку. І ця прогулянка змінить їх життя.




    



      Автора цієї книги називають Джейн Остен нашого покоління. А історія про сімнадцятилітню Анну і її перший французький поцілунок миттєво стала бестселером. Доля юної героїні здається цілком визначеною і зрозумілою: вона живе в Атланті, працює на улюбленій роботі, фліртує з колегою і проводить вечори з друзями. Але батьки, з бажання влаштувати її майбутнє найкращим чином, відправляють Анну вчитися в Париж. Що чекає дівчину попереду? Невідомість і розставання з усім знайомим або неймовірна пригода, в якому вона більше знайде, чим втратить?







        Кеті народилася з невиліковним генетичним захворюванням, при якому навіть мінімальна доза сонячного світла несе смертельну загрозу. Цей вирок загрожує їй повною самотністю і позбавленням багатьох радостей дитинства. Шістнадцять років вона відмовляє собі в усьому заради безпеки і навіть звикає до такого способу життя. У неї є люблячий батько і найкраща подруга, а весь інший світ для Кеті замінює музика. Іноді дівчина ходить по ночах на станцію, щоб грати там на гітарі. І одного разу зустрічає Чарлі - красеня-спортсмена з дому по сусідству, за яким багато років, з першого класу спостерігала з вікна. В цю секунду доля Кеті змінюється назавжди.

     


       Кожна дівчина мріє зустріти особливого хлопця і з кожної це свого часу трапляється. А деякі, як героїня цієї зворушливої історії, зустрічають двох. Блакитноокий блондин Денні - красень і мрія всіх дівчат. Темноволосий Філіп - надійний, прекрасний і добре знайомий з раннього дитинства. Один з них її поцілує. Один з них запросить її на випускний. Один з них зробить їй пропозицію руки і серця. І тільки один з них може бути тим самим. Питання тільки в тому, хто з них.




       


       Моллі не відрізняється красою і ідеальною фігурою, а поруч з нею весь час її красуня-сестра. Моллі двадцять шість разів закохувалася в чоловіків, а жоден з них не відповідав на її почуття. Тепер сестра Моллі вирішила взяти справу в свої руки і звести її з красенем Уіллом - і, здається, той їй дійсно подобається. Ось тільки цілими днями Моллі проводить на своїй першій роботі з незграбним Рідом, дивним хлопцем, з яким вони ведуть такі ж дивні розмови. Може бути таке, що непримітна дівчина в результаті повинна буде вибирати? І кого ж їй все-таки вибрати?





  
                 Тисяча поцілунків - це багато чи мало, коли кожен може виявитися останнім ... Поппі і Руне поклялися, що будуть разом назавжди, але Руне змушений виїхати з сім'єю в Норвегію ... Поппі обіцяє віддано його чекати. Через два роки він повертається. І ніяк не може зрозуміти, чому Поппі більше не хоче його бачити. Ця думка роз'їдає зсередини. Однак, дізнавшись правду, він відчуває, що найважче випробування попереду.



Комментариев нет:

Отправить комментарий