четверг, 10 сентября 2020 г.

27 BookForum

 





         27 Львівський міжнародний фестиваль BookForum цього року відбудеться в режимі онлайн. Про це повідомляється на офіційному сайті ГО «Форум видавців».

        BookForum пройде 16-20 вересня і, як стверджують організатори, традиційно стане глобальним майданчиком для обговорення суспільно важливих тем, проте вперше в онлайн-форматі.

        Цього року програму фестивалю формує 31 тематичний кластер і спецпроєкт. До 137 онлайн подій BookForum приєдналися понад 300 учасників. Серед них — 23 іноземних автори з 5 континентів.

         Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу. 19 вересня вечірка відбудеться в онлайні.

         За словами організаторів, новий формат надасть можливість відвідати фестиваль тим, кому раніше не вдавалось приїхати до Львова.

         Фокусна тема цьогорічного фестивалю — «Перепис населення: знати, хто ми є».

         Почесна гостя  фестивалю — американська письменниця та музикантка Патті Сміт. Спеціальні гості: мексиканська письменниця Фернанда Мельчор, австралійська письменниця Гізер Морріс, британський письменник Пітер Померанцев.

         Усі події 27 BookForum безкоштовні й пройдуть онлайн 16-20 вересня на сайті bookforum.

         З програмою можна ознайомитися за посиланням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий