вторник, 28 сентября 2021 г.

Все буде книжково і бібліотечно

 

         Є в осени особлива дата – 30 вересня. У цей день вітання з професійним святом приймають бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики  та наукових відкриттів.

          До речі, для всіх шанувальників літератури, Всеукраїнський день бібліотек — відмінний привід не тільки привітати бібліотекарів зі святом, а й дізнатися, що новенького з’явилося у фонді. А також зробити цікаве фото з «бібліотечною» парасолькою і взяти участь у бібліо-фреші «Все буде книжково і бібліотечно» та дізнатися який з літературних жанрів більш до вподоби нашим читачам.

         Спробуйте сказати, що бібліотеки — це минуле століття. Нічого подібного! Безсумнівно, зараз можна завантажити й купити практично будь-яку книгу, але! По-перше, усіх книг не купиш, а в бібліотеці їх можна взяти абсолютно безкоштовно. А по-друге, в нас особлива, чарівна «книжкова» атмосфера, яка об’єднує однодумців.

         Тож чекаємо на Вас в бібліотеці-філії № 2, а професіоналів вітаємо зі святом! Творчого піднесення, натхнення і удачі у всіх починаннях! Здоров’я і бажання бути краще. Нехай всі ваші будні стануть продуктивними й вдалими.









Комментариев нет:

Отправить комментарий