пятница, 4 мая 2018 г.

«В сердцах и книгах память о войне»






В бібліотеці-філії №2 відбулася зустріч-роздум
 «В сердцах и книгах память о войне»

3 травня 2018 року, напередодні Дня Перемоги над нацизмом в Європі та Дня пам'яті і примирення, в бібліотеці-філії №2 відбулася зустріч  учнів старших класів СШ №7 (класний керівник Мартинко Т.І.)  з дітьми війни Малковою Галиною Олександрівною та Блудовою Тамарою Василівною.


           Почесні гості розповіли присутнім про знедолене дитинство в роки війни, адже в той час їм було лише  по 5-10 років, поділилися спогадами  про своїх батьків, які загинули на війні, про післявоєнні часи.


 

      
     Бібліотекар познайомила запрошених з сучасними творами про війну українських та зарубіжних авторів. В ході заходу лунали вірші, пісні в авторському виконанні Малкової  Г.О.


Приємно, що не дивлячись на поважний вік, шановні гості і зараз в строю та займають активну життєву позицію. Їхня стійкість для багатьох може стати прикладом. «Сьогодні нам, як ніколи, потрібні ваша мудрість та життєвий досвід»,  - зазначила бібліотекар, спілкуючись з гостями.
       До цього заходу працівники бібліотеки презентували книжкову виставку-меморіал «Мужність та відвага крізь покоління».


       «Війна – це не героїзм, а важка робота, кров і піт, і дай вам Бог ніколи не знати, що таке війна», - підсумувала ведуча заходу.


        Зустріч пройшла в формі дружнього спілкування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий